Helder waarnemen

(als diagnostisch instrument)

De reading

Een reading geeft zicht op:

Een reading is toepasselijk bij onderstaande thema's.

Een reading wordt geregeld toegepast ter bevestiging van een beroep. Bij jongeren voor een passende beroepskeuze, voor de vrije beroepen sector, als bevestiging van een artistiek talent of voor personen met unieke of verantwoordelijke functies.
Top

Reading persoonlijk

Dat een uiterlijke situatie niet meer past naar iemands innerlijk proces, komt steeds meer voor. Groeiprocessen gaan in deze tijd vaak sneller dan vooraf gedacht. Innerlijk is er verandering, maar uiterlijk blijft de situatie eender, de impuls uit helder waarnemen werkt dan snel en duidelijk.
Een reading is het lezen van beelden die door de cliënt zelf worden uitgezonden, die beelden of kleuren veranderen ter plekke als een vraag wordt gesteld. Een reading is niets minder dan een snelle analyse. De reading op zich werkt heel motiverend omdat de essentie en de potentiële mogelijkheden worden geraakt. Zelfsturing wordt steeds meer gevraagd, de reading bevestigt iemands eigenheid en unieke kwaliteiten.
Top

Reading in teamverband

In een teamverband is een reading eveneens werkzaam.
In de relationele sfeer (in het team) worden verhoudingen duidelijk.
Er ontstaat een sleutel die werkzaam is bij impasses.
Een team heeft een bewuste en een onbewuste afstemming op elkaar. De leden houden zelf het evenwicht in stand, negatief of positief. In de meest contrastrijke eigenschappen ligt eveneens het vermogen besloten om tegenstellingen te overbruggen. Voor team analyse wordt eveneens gebruikt gemaakt van kosmologische geaardheid, waaruit differentiatie en gezamenlijke uitdaging blijken. Uit de groepsanalyse komt een synthese tot stand, het werkzaam perspectief wat winst oplevert.
Een reading is zelfs toepasbaar voor zakelijke vragen. Een situatieschets, voorwerp of een foto kunnen genoeg informatie geven over wereldse thema's als financiën, samenwerking en komende risico's.

Top

home || updated 15-08-2009